FITTER LICHAAM, MEER ENERGIE, EEN STRALENDE HUID EN/OF KOM IN SUMMER SHAPE

Wil jij ook een vitaal lichaam, meer energie, een mooie huid en/of wellicht een paar kilo’s verliezen? Doe dan mee aan de 30 dagen reset programma.

Een mooie huid komt van binnenuit, iets wat wij in onze salon al jaren uitdragen. Met de wetenschappelijk gevalideerde en natuurlijke Healthy Lifestyle producten zien we dit meer dan ooit bevestigd. Deze producten dragen allemaal bij aan een gezond lichaam en daardoor ook aan een gezonde huid. En dat zie je! Daarnaast voel je je energieker dan ooit. Je voelt je weer fijn(er) in jouw lichaam, kunt weer beter slapen en zelf de opvliegers kunnen verdwijnen.

Périne was onlangs uitgenodigd om naar Florida en de Bahama’s te komen. Daar heeft ze, samen met nog een aantal andere grote namen uit de nationale en internationale voedings-, sport-, farmacie- en beautywereld alle succesverhalen kunnen delen. Deze 30-dagen challenge met het reset programma, was er daar één van.

De 30-dagen challenge gaat op 27 mei* van start. Voor die tijd organiseren we twee Health & Tasting party’s:

Woensdagavond 15 mei 19.30 – 21.00 uur
Zaterdagochtend 18 mei 10.30 – 12.00 uur

Op deze party’s leggen we je precies uit wat je kunt verwachten, kun je jouw vragen stellen en natuurlijk alvast wat proeven. Dus meld je aan voor één van beide tastingparty’s. Stuur ons een bericht via e-mail (info@perine.nl) of via Whatsapp (06-82704328).

We nemen dan contact met je op zodat we alles met je door kunnen nemen. Ken je iemand of meerdere mensen die ook een fitter lichaam, meer energie en een mooiere huid willen? Neem deze dan gerust mee!

Klik hier voor meer info over het 30 dagen Reset programma en doe met ons mee