Ga stralend ‘de dag van de stralende beroepen’ tegemoet. Heeft u last van een fijne rimpels, een vale en futloze huid of grove poriën? Dan is microdermabrasie echt iets voor u. In aanloop naar de ‘Dag van de Stralende Beroepen’ (8 november) willen wij u graag extra laten stralen!

Van 1 t/m 8 november a.s. Superactie met de microkristallen:
Microdermabrasie geen € 117,50 maar slechts € 99,00*

Afspraak maken

 

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Met Microdermabrasie verdwijnen of vervagen fijne rimpels, lijntjes, pigmentvlekken en (acne) littekens. De verhoornde, grauwe en slecht doorbloede huid verbetert zichtbaar en een rokershuid knapt aanzienlijk op.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding en het apparaat bepaalt het eindresultaat, maar net zo belangrijk is de nazorg. Na de microdermabrasie behandeling neemt de ‘geslepen’ huid heel makkelijk werkstoffen op. Daarom zijn er diverse nabehandelingmethodes die de werkstoffen inbrengen. Welke wordt gekozen, is afhankelijk van uw huid.

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling

Meer informatie

*Deze behandeling kan alleen uitgevoerd kan worden bij een goed verzorgde huid. Optimaal resultaat met de microdermabrasie wordt immers verkregen op een huid die thuis ook van voldoende voedingsstoffen wordt voorzien. Anders wordt huidverbetering ineens huidverslechtering. Wanneer wij van mening zijn dat de huid te weinig voedingsbodem heeft voor het gewenste resultaat behouden wij ons het recht voor om de behandeling niet in deze actieperiode uit te voeren, maar pas als de huid de juiste voedingsgehalte heeft bereikt. Dat houdt in dat de actieprijs dan niet meer geldig is.

Stralende groet,
Périne, Anneke, Angeline, Nathalie, Sandra, Samantha en Jasmijn