Zoveel extra’s mag u niet missen! Weet u al wanneer u langs komt? We zetten alles nog even graag voor u op een rijtje en kijken uit naar uw komst!

CELEBRATE 25! TOT 25% KORTING OP PRODUCTEN!

Een extra feestelijk tintje in onze jubileumweek: profiteer de hele week van flinke kortingen* op alle producten van uw favoriete merken:
vanaf 1 product 10% korting
vanaf 3 producten 15% korting
vanaf 4 producten 25% korting

DAT WORDT DUS DE HELE WEEK PROFITEREN…

Waarbij iedere dag van 9.00 tot 21.00 uur een ander favoriet merk extra in the picture staat.
Dinsdag 19 september: Pascaud
Woensdag 20 september: HydroPeptide
Donderdag 21 september: Murad
Vrijdag 22 september: Decléor en Dermatude
Iedere dag: Youngblood minerale make-up

DE KANS OM…

Deze super actie geeft u, naast het voordeling kopen van uw favorieten producten, ook de kans om u zelf te trakteren op dat éne product dat u al zo lang in gedachten had. Uiteraard adviseren onze specialistes u graag over de mogelijkheden en de beste verzorging voor uw huid.

MAAK HET U ZELF MAKKELIJK…

Weinig tijd om langs te komen? Geen probleem. Reserveer uw favorieten producten alvast door een mail te sturen naar info@perineclone.nbsals.nl. Dan zorgen wij ervoor dat deze voor u klaar staan.

HEEFT U TOCH NOG 45 MINUTEN DE TIJD…

Informeer dan of er nog een plekje vrij is voor een van onze jubileum activiteiten. Er is zoveel leuks te doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van de speciale super deal behandeling Celebrate & Innovate! Op deze manier kunt u voordelig kennis maken met instituut Périne. Klik hier en lees er alles over.

Of een Youngblood make-up Tutorial. In de groep op dinsdagavond 19 september om 18.00 uur is er slechts nog één plekje beschikbaar. Liever individueel? Reserveer dan voor donderdag 21 september tussen 10.00 uur en 17.00 uur voor maar 25 euro? Hiervoor zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Een Meet & Greet met de onze bodyspecialist is ook een aanrader. Hier kunt u tijdens een ontspannend voetenbad en heerlijke voetenscrub/– massage haar alles kunt vragen over verstrakking van het lichaam, verbeteren van striae of cellulite of over de ontspannende massage mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke extra’s in deze week, haast te veel om op te noemen. Via deze link naar onze website ziet u precies welke activiteiten er allemaal zijn: https://www.perineclone.nbsals.nl/celebrate-and-innovate

Kortom, Wilt u deze week, naast de voordeelacties, nog veel meer profiteren? Meld u dan  eenvoudig aan via de linkjes op de website, bel ons (0297)273121 of stuur een mailtje naar info@perineclone.nbsals.nl. Er zijn nog maar enkele plekjes vrij, dus ik adviseer u om snel te reageren. 

* De oplopende korting is per merk – voedingssupplementen gelden als een los merk (tellen dus niet mee in het aantal Pascaud producten) – Deze kortingsactie geldt niet voor Genoxage gepersonaliseerde cosmetica.