Donderdag 2 juli t/m zaterdag 4 juli a.s. Bel snel of mail voor het reserveren van een afspraak, klik hier.
Het bruist van zomerse bedrijvigheid achter de voordeur van Genieweg nummer 8 in Mijdrecht. Daar wordt namelijk de Mega Make-up 3-daagse voorbereid! Van 2 t/m 4 juli staat wat Périne Heerooms betreft de hele Ronde Venen in het teken van de minerale make-up van Youngblood.

Périne is eigenaresse van Instituut Périne, Total Skinimprovement & Advice. Een instituut gespecialiseerd in huidverbetering en –verzorging, acne en anti-aging. De visie van het bedrijf is gestoeld op de zogeheten beauty-triangle: insidebeauty, zenbeauty en outsidebeauty. Make-up valt duidelijk in de laatste categorie, maar het resultaat gaat hand in hand met de zorg voor zowel de zen- als insidebeauty.

Met het ontbreken van een parfumeriezaak in de Ronde Venen werd een goede, professionele make-up gemist in de regio. Secuur als Périne is heeft ze na een uiterste zorgvuldige selectie, ontdekt dat het merk Youngblood volledig tegemoet komt aan de visie van het instituut.

Youngblood is ontwikkeld als make-up die de huid op een natuurlijke manier dekt. Natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveermiddelen hebben een verzachtende werking op een gevoelige of beschadigde huid. Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt er bovendien voor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aangebracht kan worden. Meer informatie over Youngblood vindt u op deze pagina, klik hier.

Tijdens de Mega Make-up 3 daagse kan iedereen binnenlopen voor de Youngblood make-up, zijn er elke dag spectaculaire aanbiedingen, een tombola actie met dagelijks een hoofdprijs w.o. Mesobehandeling twv € 219,50 en een huid verstrakkende behandeling met de So-up reloaded twv € 195,00. Uiteraard kunt u ook terecht voor een GRATIS persoonlijk advies. Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij u voor het persoonlijke advies een afspraak te maken.

Bel snel of mail voor het reserveren van een afspraak, klik hier..