De dagen worden langer en de zon laat zich al wat vaker zien. De zon stemt iedereen vrolijk! Keerzijde van de zon zijn natuurlijk de UV stralen: UVA die zorgt voor vroegtijdige veroudering van de huid. En UVB die zorgt voor ontsierende pigmentvlekjes. Wist je dat die pigmentvlekjes met de nieuwste technologie heel eenvoudig te verwijderen zijn? En dat een grove huidstructuur effectief kan worden aangepakt met de peeling van het Award winnende merk HydroPeptide? Ook de juiste make-up kan al voor veel minder huidirraties zorgen. Lees snel verder! Oh ja, scrol ook even naar beneden, want als laatste lees je alles over een heerlijke voorjaarsboost voor jouw huid!

ONTSIERENDE PIGMENTVLEKKEN?

Pigmentvlekken in het gelaat verraden meestal je leeftijd. Geen zin meer om ze iedere dag te camoufleren? Met de thermo-coagulatie hebben wij voor jou een eenvoudige manier om deze onaangename vlekken te verwijderen.

Het thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De pigmentvlek wordt middels een naald door het warmte-effect weggebrand. Doordat er alleen plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast. Er ontstaat een klein korstje op het behandelde gebied, wat er na enkele dagen afvalt, waarna er dan een lichtroze huid ontstaat. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur en jij bent eenvoudig verlost van de pigmentvlek. Maak snel een afspraak, deze behandeling doe je bij voorkeur in een niet te zonnige jaargetijde: NU dus!

Meer informatie

 

 

GROVE HUID?

Last van een grove huidstructuur? Stop met camoufleren en verfijn je grove  huidstructuur met de Hydropeptide PEEL ANTI-WRINKLE POLISH  & PLUMP  PEEL 2 step system met maar liefst zes verschillende peptiden! Verwen jouw  huid 1 à 2 maal per week met deze peeling en geniet onmiddellijk van een  zachte en verfijnde huid. Bevat 6 verschillende peptiden.

Profiteer tijdens de technomaanden van Instituut Périne

Bij aankoop van de Hydropeptide PEEL ANTI-WRINKLE POLISH  & PLUMP PEEL 2  step system  GRATIS handpeeling tijdens de behandeling (t.w.v. € 17,00).
*Geldig t/m 31 maart 2016

Direct bestellen

 

HUIDIRRITATIES DOOR MAKE-UP IS VERLEDEN TIJD

Make-up en de huid, er is regelmatig veel over te doen. Huidproblemen verergeren, de huid wordt onnodig belast en vaak blijft de make-up niet de gehele dag mooi, egaal en/of dekkend zitten.

Youngblood Mineral make-up is gemaakt van 100% zuivere, natuurlijke mineralen, dat een perfecte, variabele dekking geeft en gemakkelijk aan te brengen is. Jouw look ziet er meteen gezond uit met een natuurlijke glans en een goed dekkend resultaat. Ideaal voor als je een gevoelige, droge of juist vette huid hebt, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes. Het laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Uiteraard is Youngblood minerale make-up is niet getest op dieren.

Kom in de week van 23 februari tot en met zaterdag 28 februari in de ochtend naar instituut Périne en ontdek de nieuwste make-up trends. Laat je GRATIS opmaken en adviseren. Bij aankoop van 2 producten mag je meedoen aan de speciale tombola actie!
TIP: wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan door hier te klikken!

 

VOORJAARSBOOST

Kom in de voorjaarsvakantie van dinsdag 23 februari tot en met zaterdag 28 februari voor een korte VOORJAARSBOOST!
In slechts 45 minuten (€ 49,50) word je huid gereinigd, krijgt deze een intensieve peeling, een verzorgend masker en ter afsluiting een stralende make-up touch-up. Echt een BOOST die de huid kan gebruiken.

Ps Ga je op (wintersport)vakantie?
Dan passen we de behandeling aan, zodat jouw huid vakantie klaar is!

Reserveer snel, want vol is vol!

Reserveren

 

Meer weten over onze speciale acties tijdens de techno maanden? Klik dan hier