Tijdens de wintermaanden trekt de kleur uit je huid en valt het je soms ineens op hoe vaal of grauw je huid eruit ziet. Dat komt omdat de buitenste laag van je huid verdikt is. Met een bijzonder techniek van microkistallen maken we met microdermabrasie die laag wat dunner waardoor hij er direct weer fris uitziet. Mooi bij-effect is dat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dat geeft een boost aan alle huidfuncties en maakt dat de huid gladder en steviger voelt en oogt.

Tijdens de technomaanden van Instituut Périne ontvang je tegen inlevering van de Code MICRO116 betaal je voor een eenmalige microdermabrasie behandeling € 99 i.p.v. € 115 of ontvang je maar liefst € 60,00 korting op een kuur van 6 behandelingen* 

Meer informatie

*Geldig t/m 31 maart 2016, één per persoon.

IK KEEK IN DE SPIEGEL…

Spiegeltje, spiegeltje je maakt me heus blij, maar zeg eens eerlijk: zijn die krasjes op mijn gezicht echt wel van mij?

Zomaar ineens vallen ze je op: die fijne lijntjes op je wangen, voorhoofd of decolleté. Echt ontsierend zijn ze niet, maar doe je er niets aan dan worden ze wel dieper. Dus ga je ze beter nu te lijf. Met het technisch hoogstaand en meest krachtige vitamine C serum ooit van Pascaud: het Innovative II serum.

Dit serum met maar liefst 79 % hoog werkzame vitamine C heeft een klinisch bewezen werking:
24% Vermindering in rimpeldiepte
20% Toename in huidelasticiteit
33% Verbetering van teint egalisatie
Oftewel: minder lijntjes en een gladdere en egalere huid!

Dit serum maak je direct voor gebruik ter plekke klaar: elke avond van de 28 daagse kuur meng je een gevriesdroogd bolletje vitamine C met de activator vloeistof. Hierdoor wordt de vitamine C actief. Daarna breng je het serum direct aan op de gereinigde huid. Vervolgens kun je je gebruikelijke (anti-aging) nachtverzorging aanbrengen.

Tijdens de technomaanden van Instituut Périne ontvang je tegen inlevering van de Code INNO2016
10% korting op een complete kuur (28 dagen) Innovative II.
Je betaalt dan geen € 241 maar eenmalig € 216,40*

Direct bestellen

*Geldig t/m 31 maart 2016, één per persoon

STRALENDE HUID EN VOEDING

In navolging op afgelopen jaar organiseren wij ook deze maand een speciale avond over voeding met betrekking tot de huid. Samen met  Mart Gillis, chef-kok en eigenaar van License To Live & De Culinaire Huiskamer Vinkeveen en Petra Taal van Petra’s Praktijk uit Mijdrecht organiseren wij een op donderdagavond 28 januari van 19.00 tot +-/ 20.45 uur een inspiratieavond over voeding met betrekking tot de huid; Back to Beauty.
Périne zal deze avond toelichting geven over voeding van binnenuit; de Nutriceuticals en over voeding van de huid van buitenaf. Is dat mogelijk en zo ja, hoe dan?

Kaarten à  € 15,00 dienen vooraf gekocht te worden en kunnen ook online worden besteld
Het aantal kaarten is beperkt, dus klik op de button, lees snel meer en reserveer.