Maart is begonnen! De belofte van het voorjaar hangt in de lucht. Nog een enkele stevige, winterse bui en daartussendoor prachtige luchten en een ontluikende natuur.

 

(VOCHT) WALLEN ONDER DE OGEN?

Ben jij ’s ochtends ook steeds verbaasd over dat zakje dat tijdens de nacht onder je ogen is komen te hangen? In de loop van de dag verdwijnt het wel, maar is het best onhandig bij het opmaken en het toont vermoeider dan dat je je voelt! Ook dit probleem kunnen we doeltreffend aanpakken met technologie! De zogenoemde ‘Niet Invasieve Laser-technologie’, of koude laser is de techniek die we daarvoor inzetten. Deze softlaser van Pascaud gebruikt zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) om heel gericht te kunnen werken. Zo kunnen we effectief de (vocht)wallen onder jouw ogen behandelen.

Meer informatie

Profiteer tijdens de technomaanden van Instituut Périne: Bij inboeken van een kuur Softlaser gelaat, 2 behandelingen twv € 239,00 gratis (10+2)*

*Geldig t/m 31 maart 2016. Max. 1 actie per persoon

 

WEG MET DIE ROODHEID

Last van een onregelmatige kleur in je gelaat en droom je van een mooie en egale huid? Verwen jezelf dan met de Recovery Treatment gel (€ 72,50) van Murad. Door een dun laagje op de schone huid aan te brengen, verminder je roodheid, ontstekingen en irritaties. De gel geeft een langdurig en comfortabel gevoel. Daarnaast kalmeert en verjongt deze een droge en schilferige huid. Voor een optimaal resultaat gebruik je na de gel de Correcting Moisturizing SPF-15. Bestel hem hier of haal hem op in onze winkel.

Profiteer tijdens de technomaanden van Instituut Périne : bij aankoop van de Murad Treatment Recovery gel samen met een Murad dagverzorging: een Murad Bodyverzorging trialsize cadeau.

*Geldig t/m 31 maart 2016

Direct bestellen

 

SUPER DEAL

Profiteer deze maand van deze super deal en laat de schoonheid ook van binnenuit komen.

Nutriceuticals, de natuurlijke aanpak van binnenuit
Nutriceuticals, beter bekend als voedingssupplementen, bevatten vitaminen, mineralen en andere actieve stoffen. De kwaliteit van voedingssupplementen valt of staat o.a. met de kwaliteit van de grondstoffen, formulering en productieproces.

Waarom zijn voedingssupplementen zo belangrijk?
Wetenschappelijk onderzoek heeft de laatste 20 jaar aangetoond dat de oorzaak van veroudering en veel ziektes ontstaan, door schade die door vrije radicalen wordt veroorzaakt. Gelukkig beschikt het lichaam over diverse mechanismen om de verschillende soorten vrije radicalen te neutraliseren en af te voeren: het antioxidant systeem. Met de juiste supplementen ondersteunt u het antioxidant systeem en helpen deze de huidconditie te verbeteren en hebben zij een positieve invloed op de lichamelijke gesteldheid in het algemeen.

Wat zijn de voordelen van Pascaud nutriceuticals?
De voedingssupplementen van Pascaud zijn van farmaceutische kwaliteit en natuurzuiver.

  • Gebruiksvriendelijke tabletten
  • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
  • Gestandaardiseerde (specifieke hoeveelheid actieve stoffen) plantenextracten
  • Alleen de best opneembare vorm
  • Productie voldoet aan de strenge eisen van GAP-, GMP- en HACCP norm

 

Direct bestellen