Langzaam gaan we de zomerse dagen afsluiten en ons voorbereiden op de herfst. Gisteren ben ik op inkoop geweest en heb weer mooie beauty & lifestyle items ingekocht, zodat de artikelen in de Skin Store weer helemaal aansluiten op ons nieuwe thema; keep your energy .

Keep your energy

De juiste balans tussen body en mind, zorgt voor de juiste energie, waardoor het lichaam fit blijft. Om de huid zo optimaal mogelijk te houden, bekijken wij de huid vanuit de zogenoemde Beauty-triangle. Iedere hoek heeft een andere betekenis, t.w. Inside out, Outside in en Zen-beauty. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geeft duidelijk aan dat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt.  Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook hoe je jezelf voelt (geestelijke gesteldheid), heeft effect op je uiterlijk. Uiteraard zorgen ook de juiste huidverzorgingsproducten en behandelingen voor een betere en mooiere huid. Kortom, hoe meer deze triangle in balans is, hoe meer je straalt, hoe beter je jezelf voelt en dat alles zorgt weer voor meer energie.

Soft Laser

Hoe energieker het lichaam is, hoe beter de huid reageert op natuurlijke huidverbetering. Een huidverbeterende behandeling, zoals de soft-laser (de zogenoemde koud laser), werkt hierdoor nog effectiever. Bij de Softlaser wordt gebruik gemaakt van zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) om de  ‘energiefabriekjes’ in de cellen te stimuleren. Huidcellen kunnen licht gedeeltelijk absorberen. Van dit specifieke licht neemt de huidcel zodanig veel op dat de stofwisseling wordt beïnvloed. Het gevolg: een verhoogde activiteit van de cel, waardoor en revitalisatie komt. Door de Softlaser behandeling meerdere keren te herhalen, herstelt het metabolisme van de cel zich en als gevolg daarvan wordt de huid voor langere tijd gerevitaliseerd. Het resultaat is direct zichtbaar, omdat het een huidverstevigend effect geeft, maar uiteraard blijft dit veel langer zichtbaar als dit meerdere keren herhaald wordt.  Ik vergelijk dit altijd met hardlopen, daarvoor moet ook de conditie opgebouwd worden. Meteen 5 kilometer hardlopen dat lukt wellicht wel, maar dan heb je nog niet de conditie opgebouwd. Pas nadat je het meerdere keren hebt gedaan, word je conditie beter. Op deze manier werkt dit ook met de huid. De Softlaser behandeling is ideaal voor de lifting van de ogen, lifting en versteviging van het gezicht en verstrakking van de oogcontouren en vermindering van vochtwallen onder de ogen. De juiste ondersteuning met huidverzorging en bijvoorbeeld onze speciale Collageen Elixir, een gepatenteerd collageendrankje waarover ik in mijn vorige blog heb geschreven, zorgen ervoor dat de Beauty-triangle al op twee punten goed in balans komt.

Energie is van belang voor ons lichaam en daarom gaan we ons de komende twee maanden in mijn bedrijf focussen op het behouden van je energie. De behandelingen, producten en ook de items in de Skin Store hebben we er weer helemaal op aangepast. Altijd leuk om weer met een nieuw thema aan de gang te gaan. Dat geeft mij weer energie.

Stralende groet

Périne