Zaterdag 1 november organiseerde wij voor de derde keer het Skin & Lifestyle event. Deze keer stond alles in het teken van Beauty, Puur & eerlijk. Het thema, gekoppeld aan het mini magazine dat begin september door ons is uitgebracht, kwam dan ook voluit aanbod.

Vanaf 10 uur was het een gezellige inloop van bekenden en onbekende mensen van het instituut. Er was van alles te beleven. De hele dag door werden de producten en behandelingen van het bedrijf, met alles op het gebied van Puur & Eerlijk extra onder de aandacht gebracht. Zo kon men naast het kijken, (sfeer) beleving en informatie inwinnen over de vele mogelijkheden die instituut Périne biedt, ook genieten van een halfuur durende Quick-behandeling van de diverse vooraanstaande cosmetica merken waar instituut Périne mee werkt. Huidverzorging met het Franse merk Decléor werd vooral geprezen door de heerlijke geuren en de puurheid van de producten. Het huidverbeterende Amerikaanse merk HydroPeptide liet in de korte behandeling goed zien waarom zij wereldwijd marktleider zijn in het gebruik van peptide. Een duidelijke frisse en gladde huid werden als zeer positief ervaren. Uiteraard kwam ook het natuurlijke anti-ageing merk Pascaud aanbod. Men kon o.a. kennis maken met het nieuwste apparaat op gebied van huidverbetering en huidverjonging t.w. radiofrequentie. Als één van de 9 Pascaud Experience instituten in Nederland is Instituut Périne vooraanstaand op het gebied van natuurlijke anti-ageing. Speciaal voor dit Skin & Lifestyle event was er een specialist van Pascaud Beauty Innovation aanwezig om iedereen op de hoogte te stellen van alle mogelijkheden die Pascaud de huid kan bieden. Even relaxen was ook mogelijk door een korte beleving te ervaren van één van de bijzondere massage die de massage specialist bij instituut Périne geeft, waaronder Sabaaydi. Inspiratie kon ook worden opgedaan met de nieuwste make-up trends tijdens de gratis make-up touch-ups. De herfstlook, bril make-up en de do’s & don’ts bij 50 plus make-up werden allemaal getoond en uitgelegd.

Onder het genot van drankje en heerlijke gezonde, frisse en verse sandwiches & fruiten shakes gemaakt door de culinaire huiskamer uit Vinkeveen, werd het gezellige event compleet gemaakt door diverse acties, gifts en een loting. Het Skin & Lifestyle beauty arrangement t.w. € 157,00 is gewonnen door mw. D. Reurings uit Mijdrecht. Zij gaat heerlijk genieten van een Sabaaydi massage, gezichtsbehandeling en make-up touch-up. Daarnaast ontvangt zij een gratis toegangskaart voor deinspiratieavond Beauty & good food, die “Périne” samen met de culinaire huiskamer op 18 november organiseert.