Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

wave-pascaud

De PascaudWave is een apparaat met Bi- en Mono polaire radiofrequentie technologie, om in het cosmetisch-medische bereik te werken.

WELKE TECHNIEK WORDT ER GEBRUIKT?

Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency of RF. In vergelijking met medische lichtstralen (zoals ablatieve lasers of IPL)  die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentiestralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.

HOE WERKT HET?

Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen.

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

 • Strakkere huid (gezicht, hals, lichaam)
 • Stevigere contouren
 • Fijnere huidstructuur
 • Minder rimpels
 • Effectief tegen acné

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Het prettige van deze behandel techniek is, dat er zowel een volledig gelaat behandeld kan worden als een deel van het gelaat, bijv de oogcontouren.
Een volledige behandeling duurt ongeveer 45 min., een deel behandeling ongeveer 20 min. a 30 minuten.

De behandeladvies prijs van de PascaudWave behandeling is vanaf (deel) € 82,50 en volledig ,bijvoorbeeld hals en gezicht, € 139,50 (45 min. a 60 minuten)

Na een case study bij verschillende modellen, laat zien wat de mogelijkheden zijn!

De nieuwste hightech technologie nu exclusief bij Instituut Périne
In één kuur een strakkere huid en vetvermindering!

Dankzij de exclusieve synergie tussen radiofrequentie, ultrasound en fotodynamica, maakt SO UP RELOADED het mogelijk op de meest effectieve wijze een brede range van huidverbetering te behandelen.

Voel je mooier dan ooit door de diverse technieken van het programma van So Up Reloaded. De kuur bestaat uit 8 weken, waarvan de resultaten nog duidelijk zichtbaar zijn na 4 tot 6 maanden. De behandelingen worden geheel persoonlijk op maat samengesteld naar uw wensen en behoeften.

Wat betekent dit voor uw lichaam en gezicht?

 • Vermindert slap bindweefsel
 • Vermindert tekenen van cellulitis
 • Vermindert recente striae
 • Verbetert afvoer afvalstoffen
 • Stimuleert de fibrolasten dat zorgt voor effectieve huidversteviging
 • Verbetert huidskleur
 • Vermindert vet
 • Verzacht weefsel en vermindert littekens


Prijs: So-up reloaded  € 195.00. Voor een kuur geldt een speciaal tarief.

Testimonial So-Up behandeling

Beste Périne en Angeline,
Zoals beloofd, wil ik graag mijn ervaring delen. Ik ben heel tevreden met het resultaat van deze behandeling. De foto’s laten een duidelijk verschil en verbetering zien van mijn billen en bovenbenen. Het vraagt wel wat discipline, goed eten, supplement, voldoende bewegen / sporten, smeren en masseren, maar het is het absoluut waard wat mij betreft. De behandeling zelf is goed te doen en Angeline is ontzettend prettig om mee te werken. Ze is heel betrokken, kundig en gewoon ontzettend aardig. Dank julie wel!

Groetjes, Ilse, 39 jaar

Wilt u meer informatie over de RF So-up reloaded of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.