Instituut Périne, al vele jaren een begrip in de regio, gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Onze focus ligt op snel zicht-  en voelbare verbetering van de huid. Daarbij zijn wij specialisten op het gebied van anti-aging. Genomineerd tot beste leerbedrijf, en door een onafhankelijke jury gekozen tot winnaar Beste Beautysalon van Nederland, laat zien ons bedrijf bijzonder vooruitstrevend is.  Wij gaan voor topprestaties, en het allerbeste voor onze grote, en groeiende groep klanten.  Onze gediplomeerde specialistes werken met innovatieve apparatuur en producten in een sfeervolle en moderne salon. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en volgen voortdurend scholing en up dates. Bovendien zijn wij gecertificeerd om diverse behandelingen, zoals acne en ontharing, voor de zorgverzekering te doen.

Wij vinden het erg leuk om toekomstige collega’s, 2e jaars niveau 3 en niveau 4, te begeleiden en onze passie met hun te delen. We verwachten wel van hen dat zij dat ook echt willen. Elke dag zin in een uitdaging en vooruit willen in kennis en kunde. Open staan voor feedback en er samen voor gaan.

Ben jij op zoek naar een passend stageadres en denk je dat wij bij jouw keuze passen? Kijk dan op de website van stagemarkt.nl door hier te klikken. Je ziet dan meteen of wij op dit moment ruimte hebben voor een stagiaire.