Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

Instituut Périne, al vele jaren een begrip in de regio, gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Onze focus ligt op snel zicht-  en voelbare verbetering van de huid. Daarbij zijn wij specialisten op het gebied van anti-aging. Genomineerd tot beste leerbedrijf, en door een onafhankelijke jury gekozen tot winnaar Beste Beautysalon van Nederland, laat zien ons bedrijf bijzonder vooruitstrevend is.  Wij gaan voor topprestaties, en het allerbeste voor onze grote, en groeiende groep klanten.  Onze gediplomeerde specialistes werken met innovatieve apparatuur en producten in een sfeervolle en moderne salon. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en volgen voortdurend scholing en up dates. Bovendien zijn wij gecertificeerd om diverse behandelingen, zoals acne en ontharing, voor de zorgverzekering te doen.

Wij vinden het erg leuk om toekomstige collega’s, 2e jaars niveau 3 en niveau 4, te begeleiden en onze passie met hun te delen. We verwachten wel van hun dat zij dat ook echt wilt. Elke dag zin in een uitdaging en vooruit willen in kennis en kunde. Open staan voor feedback en er samen voor gaan.

Ben jij op zoek naar een passend stageadres en denk je dat wij een bij jouw keuze passen? Kijk dan op de website van stagemarkt.nl door hier te klikken. Je ziet dan meteen of wij op dit moment ruimte hebben voor een stagiaire.

ONZE STAGIAIRE VAN DIT JAAR 2016 -2017: JASMIJN OUDSHOORN

Dit bedrijf is voor mij het beste leerbedrijf, omdat je verschillende trainingen kan volgen zowel intern als extern, de student 100% centraal staat, je altijd over alles kan praten en hierdoor de punten waar je moeite mee hebt kunt oplossen of verbeteren, je hier netjes en gedisciplineerd leert zijn en omdat dit bedrijf de award voor beste schoonheidssalon 2013 heeft gewonnen.