Bodyformer: spierstimulatie, anti-cellulite en lymfedrainage

De Bodyformer is een hoogwaardig Duits apparaat dat volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van micro- elektro- en computertechniek vervaardigd is.

De Bodyformer beschikt over speciale behandelprogramma’s voor :

  • omvangvermindering
  • spieropbouw
  • spierherstel
  • vetafbraak
  • drainagefuncties

De werking van de Bodyformer berust op spierstimulatie en bindweefsel versteviging. De probleemzones worden direct aangepakt door het afbreken van vetweefsel en verwijderen van de afvalstoffen. Dit is vergelijkbaar met hetgeen tijdens het sporten gebeurt. Alleen: dit gaat heel relaxed en werkt veel sneller, omdat het apparaat het nu voor je doet.

Het plezierige is dat je de behandeling kunt richten op de plaatsen waar je niet tevreden over bent en dus graag het accent op wilt leggen: figuur corrigerend afslanken dus. Terwijl je ontspant doet de Body Former het werk. Kortom: een kuur met de Bodyformer geeft een betere doorbloeding van jouw huid, een verhoogde vetverbranding, een gladdere c.q. strakkere huid en mooie stevige spieren.

Cellulite en lymfedrainage

Bijzonder is de speciaal ontworpen lymfedrainage en cellulite behandeling.

Door hoge, automatisch wisselende frequenties en de pompreactie in het lichaam worden afvalstoffen door de lymfe afgevoerd. Dit heeft een bijzonder gunstig effect bij mensen met circulatie problemen. Het mag duidelijk zijn dat het probleem niet wordt opgelost, maar de Bodyfomer zorgt wel voor verlichting van de klachten.

De hoge frequenties zorgen ervoor dat aan de oppervlakte liggende spieren gestimuleerd worden: dit draagt bij aan vermindering van cellulite.

Een behandeling met de Bodyformer heeft het mooiste resultaat als je het in een kuur van 10 behandelingen, verdeeld over 2 tot 3 keer per week ondergaat.

Prijs: Bodyformer losse behandeling € 69,50
Kuur (10 behandelingen; 2 keer per week) inclusief verstevigende bodycrème € 699,-

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die de Bodyformer jou kan bieden of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat je terugbellen middels het contactformulier.