Op dinsdag 26 oktober aanstaande organiseren wij onze themadag: Design by Nature. Omdat iedereen steeds meer geconfronteerd wordt met onrealistische beelden op beauty-gebied vindt Instituut Périne het tijd om een statement te maken en de mensen te laten zien hoe mooi ze zelf zijn. De themadag omvat de mogelijkheid om kennis te maken met de twee routes van Instituut Périne: Skin Intensive en Skin Experience en wordt opgeluisterd met een live én online te volgen Beauty Show en Beauty Veiling.

De natuurlijke visie van Instituut Périne
Iedereen met vragen over de huid kan terecht bij Instituut Périne. Deze Mijdrechtse schoonheidssalon is dan ook al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van huidverbetering in de Ronde Venen. Fijne lijntjes, (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallengevoelige huidgrove poriën, acne, vale huid(acne) littekentjesdroge huidoverbeharing en ongewenste haargroei of huidverslapping; allemaal vragen die dagelijks langskomen bij Instituut Périne. Het team van goed geschoolde schoonheids- en huidspecialisten heeft geen toverstafje, maar maakt gebruik van het natuurlijke vermogen dat iedere huid heeft. Elke huid is van nature mooi, Instituut Périne helpt die natuurlijke schoonheid (weer) zichtbaar te maken.

Op basis van deze visie kun je binnen Instituut Périne twee kanten op:
Via de ‘snelweg’ met Skin Intensive: sommige huidcondities vragen om een intensieve aanpak. Hier worden vergaande en toch ver van inspuitingen en plastische chirurgie staande probleemoplossende huidbehandelingen gegeven, veelal ondersteunt met de meest geavanceerde apparatuur en altijd met ondersteunende  producten.

Of genietend van de ‘binnendoor’ route met Skin Experience: natuurlijke verbetering van de huid met heerlijk ontspannende behandelingen en fijn aanvoelende bijbehorende producten.

Kennismaken
Tijdens de themadag Design by Nature op 26 oktober aanstaande kunnen geïnteresseerden tussen 13.00 en 21.00 uur op een laagdrempelige manier kennismaken met een van beide behandelmethoden. Voor deze dag heeft ‘Périne’ dan ook nog extra 2 specialistes van HydroPeptide Nederland en Murad Nederland uitgenodigd.

Skin Intensive; mix & match
De Skin Intensive route binnen Instituut Périne is er een waar het snelle resultaat voorop staat. En toch worden ook deze behandelingen gedaan met benutting van het natuurlijk herstelvermogen van de huid. De Skin Intensive Treatment; mix & match (45 min. € 49,50) die dinsdag 26 oktober kan worden ervaren is er een die speciaal samengesteld is voor deze dag en geschikt is voor elke huid met fijne en/of een vale huidskleur. Met slechts een behandeling zie je al verbetering op de huid. Voor het langdurig behouden en mogelijk nog versterken van het resultaat is er persoonlijk advies op maat beschikbaar.

Skin Experience; look & feel
Met de Skin Experience route staan beleving en ontspanning centraal in de huidverbeterende behandelingen van Instituut Périne. En toch laten ook deze behandelingen direct zichtbaar resultaat zien. Zoals met de Skin Experience Treatment; look & feel (45 min. € 39,50) die speciaal voor dinsdag 26 oktober is samengesteld: specifieke behandelrituelen zorgen voor een ultieme beleving en aangename ontspanning met als eindresultaat een zichtbaar stralende huid.

Online Beauty Show & Beauty Veiling

Online beauty show bij Périne


In de eerste lockdown is Instituut Périne gestart met een wekelijkse online Beautyshow. Een ongedwongen, gezellige show vol van weetjes rond een bepaald (huid)thema. Met korte demonstraties wordt uitleg gegeven aan de werking van bepaalde ingrediënten, producten of behandelingen. Hoewel er (gelukkig) geen sprake meer is van een lockdown en de mensen weer live terecht kunnen bij de salon wordt de succesvolle Beautyshow nog regelmatig gegeven. Tijdens de themadag op 26 oktober is er tussen 19.00 – 21.00 (eventueel later inloggen kan ook) een online Beautyshow met een Beautyveiling. Deze is (gratis) live online te volgen.

Voor meer informatie en aanmelden voor zowel de behandelingen en/of de online beauty show en veiling, kun je terecht op de nieuwspagina van de website www.perineclone.nbsals.nl, bellen naar (0297)273121 of een mail sturen naar info@perineclone.nbsals.nl