Bent u op zoek naar een schoonheidssalon nabij Woerden? Voor diverse gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandeling kunt u terecht bij Instituut Périne; schoonheidssalon Mijdrecht. Mijdrecht is met de auto in slechts 20 minuten makkelijk bereikbaar vanaf Woerden. Périne biedt u verschillende behandelingen aan op het gebied van massage, littekens en ouderdomstekenen van uw huid. De behandelingen van Instituut Périne zijn allemaal uniek en worden per persoon op maat samengesteld.

‘Wij bieden onze bezoeker gedegen advies en uitstekende begeleiding. De bezoeker staat bij ons op nummer 1’

✓ Beste Beauty Salon Nederland 2013
✓ De behandelaar beschikt over medische en psychische basiskennis
✓ Gedreven en gediplomeerde vakmensen
✓ Effectieve behandeling

Winnaar Beauty Award
Instituut Periné is winnaar van de Beauty Award. Beauty Award is een wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals. Het doel van de Beauty Award is het professionele imago en kernwaarden van de schoonheidsbranche zichtbaar te maken.

DOELEN VAN EEN MASSAGE  

Een massage heeft meerderde doelen. Enkele voorbeelden zijn: De lichaamsfuncties te normaliseren, stress en spanningen te verminderen, de werking van de zenuwen en bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. Er zijn vele soorten massages waarbij iedere massage haar eigen uitgangspunt heeft.