Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

Instituut Périne is een schoonheidssalon gevestigd in Mijdrecht en is binnen 20 minuten te bereiken vanuit Amstelveen. Bij Instituut Périne kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Ontspannende behandelingen zoals een massage of voor het behandelen van acne littekens, rimpels of een futloze huid. U krijgt bij de masseuse van Périne een behandeling op maat. Dit maakt elke behandeling uniek.

‘Bij Périne staat de klant op nummer 1, wij zijn er voor u en willen u het meest optimale bieden’

✓ Beste Beauty Salon Nederland 2013
✓ Aangesloten bij de ANBOS
✓ Gedreven en gediplomeerde vakmensen
✓ Totale focus op onze gasten
✓ Optimale begeleiding
✓ Medische en psychische basiskennis

MASSAGE BEHANDELING
Er zijn vele soorten massages die wij vanuit schoonheidssalon Périne aanbieden. Elke massage wordt door professionele masseuses gegeven. Tijdens de massage worden verschillende delen van het lichaam behandeld. Iedere massage die wij uitvoeren, doen wij met een doel.

Deze doelen kunnen gericht zijn op:

  • Spanning afnemen
  • Pijn verlichten
  • Rust vinden

Uitgelicht: Bindweefselmassage voor de acne huid
Een bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten. Deze soort massage heeft een positief effect op de versteviging van de huid, verbeterd de huiddoorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt tegen cellulite.

Voordat wij beginnen met een behandeling, geven wij u gedegen advies over de behandeling die het beste bij u past.