Instituut Périne is een schoonheidssalon gevestigd in Mijdrecht en is binnen 20 minuten te bereiken vanuit Amstelveen. Bij Instituut Périne kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Ontspannende behandelingen zoals een diverse professionele massages uitgevoerd door een gediplomeerde masseuse. Dit maakt elke behandeling uniek.

Daarnaast is Périne is namelijk al sinds 2000 specialist in natuurlijke anti-ageing. Vergaande en toch ver van inspuitingen en plastische chirurgie staande huidbehandelingen gegeven met de meest geavanceerde apparatuur en producten. Behandelingen voor het verbeteren van acne littekens, rimpels of een futloze grauwe huid.

 

‘Bij Périne staat de klant op nummer 1, wij zijn er voor u en willen u het meest optimale bieden’

✓ Beste Beauty Salon Nederland 2013; winnaar Beauty Award
✓ Aangesloten bij de ANBOS
✓ Gedreven en gediplomeerde vakmensen
✓ Totale focus op onze gasten
✓ Optimale begeleiding

MASSAGE BEHANDELING
Er zijn vele soorten massages die wij vanuit schoonheidssalon Périne aanbieden. Elke massage wordt door professionele masseuses gegeven. Tijdens de massage worden verschillende delen van het lichaam behandeld. Iedere massage die wij uitvoeren, doen wij met een doel.

Deze doelen kunnen gericht zijn op:

  • Spanning afnemen
  • Pijn verlichten
  • Rust vinden

Uitgelicht: Bindweefselmassage 
Een bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten. Deze soort massage heeft een positief effect op de versteviging van de huid, verbeterd de huiddoorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt tegen cellulite.

Voordat wij beginnen met een behandeling, geven wij u gedegen advies over de behandeling die het beste bij u past.