De wereld om ons heen verandert snel. De beschikbaarheid van internet bijvoorbeeld geeft toegang tot een oneindige hoeveelheid informatie wat intussen een heel andere kijk geeft op het vergaren en hebben van kennis. Nieuwe technologieën,
zoals de 3D-printer, hebben het mogelijk gemaakt een diversiteit aan producten persoonlijk en op maat te maken. Een goed voorbeeld van zo’n product op persoonlijke maat is Genoxage: verzorging gemaakt op basis van het eigen DNA. Met het oog op de Toekomst van uw Huid staan de eerste 3 maanden van 2016 bij ons in het teken van technologie.

Technologie maakt gebruik van wetenschappelijke kennis en kunde om iets te bereiken. Bij Instituut Périne is dat ook precies waar wij ons mee bezig houden. Zo volgen we altijd de ontwikkelingen op de voet en investeren we in innovatieve noviteiten. U investeert in de toekomst van uw huid en daar helpen wij u graag bij.

VERMOEIDE HUID

Feestdagen, vakantie van de kinderen, familiebijeenkomsten, dinertjes, nieuwjaarsborrrels, hartstikke leuk en gezellig allemaal. En ook wel vermoeiend. Niet zo gek dus dat er hier en daar wat meer fijne lijntjes in het gezicht zichtbaar zijn, dat de huid wat valer ziet, en dat het lijkt alsof de ogen wat lager staan. Kortom: je ziet er vermoeid uit! Geef je huid dan een megaboost met de Meso-therapie. Met deze techniek wordt een cocktail van 58 werkstoffen (hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren) ìn de huid gebracht, rechtstreeks bij de levende cellagen. Alle vermoeidheidsymptomen verdwijnen daardoor direct als sneeuw voor de zon.

Meer informatie

Tegen inlevering van de code MESO116 , ontvangt je € 25,00 korting op de behandeling*.
*; geldig t/m maart 2016. maximaal 1 keer per persoon. 

 

NIEUWSGIERIG NAAR DE TOEKOMST VAN JOUW HUID?

Een nieuw cosmetica tijdperk is aangebroken. Nieuwe oplossingen en ontwikkelingen maken het mogelijk om cosmetica speciaal af te stemmen op ieder persoon. Op maat gemaakte gepersonaliseerde cosmetica.

Ongeveer 60% van het verouderingsproces wordt door de genen bepaald. In de genen zit ons DNA opgeslagen. DNA is de belangrijkste drager van ons erfelijk materiaal. In de medische wereld wordt deze informatie al lang gebruikt bij o.a. onderzoek naar ziektes. Maar uit het DNA is nog veel meer informatie te halen, zoals het Genotype (ofwel de biologische leeftijd). Door middel van een DNA onderzoek is het o.a. mogelijk om 9 belangrijke dermatologische variabelen te bepalen. Hydratatie, pigmentatie, oxidatie, lichtgevoeligheid, elasticiteit, cellulaire levensduur, gevoeligheid, rimpels en glycatie. Het DNA wordt afgenomen via de wangslijmvlies en wordt onder codes (dus nooit op naam) naar een speciaal laboratorium gestuurd voor onderzoek. Zo’n onderzoek mag alleen worden uitgevoerd door gespecialiseerde laboratoriums in Biotechnologie. Deze laboratoria staan onder strenge toezicht en wetgeving. Maak in de technologische maanden kennis met Genoxage en ontvang GRATIS een Pascaud Wave t.w.v. € 129,50!

Meer informatie

CELLULITE

Ontsierende putjes in billen of bovenbenen? Wist je dat dat helemaal niets te maken heeft met je gewicht? Het probleem zit hem in een verkleving in de vetcellen van je lederhuid. Diegene die je niet weg kunt laten zuigen of laten bevriezen. Met een unieke combinatie van de klassieke én moderne technologieën lymfedrainage, bindweefselmassage, radiofrequentie, ultrasound en fotodynamica wordt de cellulite 1 tot 2 fases teruggebracht. Deze therapieën komen allemaal bij elkaar in het technische hoogstandje So-Up Reloaded. Lees hier meer over dit unieke apparaat en de speciale actieprijs. Want als je nu start ben je ruim op tijd bikiniklaar!

Meer informatie

Technologie van deze tijd, dat is de So-up reloaded! Profiteer door de code SO-UP 116 te vermelden en betaal slechts € 149,50* (ipv € 195,00).
*; geldig t/m maart 2016. maximaal 1 keer per persoon.