Vragen over anti-ageing of gevolgen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën. Maar ook over acné, vale huid, (acné)littekentjes, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn of huidverslapping van gezicht en lichaam en/of cellite op benen / billen. Het zijn zomaar een paar redenen waarom veel van onze cliënten uit Mijdrecht en omgeving naar onze schoonheidssalon komen. Of wij van instituut Périne dé oplossing bieden? Nee, helaas niet een directe oplossing, want niets is zaligmakend. Wat wij wel doen is bewust kiezen voor een natuurlijke manier van anti-ageing, omdat we geloven in het herstelvermogen van iedere huid.

We beschikken als gediplomeerde schoonheidsspecialiste over gedegen kennis en kunde, ruim 30 jaar ervaring, goede en werkzame producten en combineren die eventueel met geavanceerde apparatuur, maar het resultaat van producten en behandelingen is meer dan dit. Kies Bij de één duurt het wat langer dan bij de ander om het gewenste resultaat te behalen en te behouden, maar we gaan altijd voor het optimale mogelijk resultaat. Altijd samen met onze cliënten, want alleen door er samen voor te gaan, lukt dit!

Komt u voor de eerste keer in de salon, dan wordt er altijd gestart met een kennismaking / intake gesprek. Aan de hand van uw wensen, diverse vragen en de ondersteuning van het Mulit Analysis Center wordt vervolgens door één van de schoonheidsspecialisten een gedegen advies gegeven en/of een effectieve behandeling afgesproken. De kosten voor het intake gesprek bedragen €25,00. Deze wordt echter met uw eerste behandeling weer verrekend. Interesse? Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Anti-Aging