Deze bijzondere massage wordt uitgevoerd door onze masseuse, die haar cursus heeft gevolgd bij de enige erkende Sabaaydi opleiding in Nederland. Dat betekent dus ook dat er wordt gewerkt met de originele Thaise kruidentempels.

De Sabaaydi massage bestaat uit een aantal behandelonderdelen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigende, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast. Er is geen douche bij nodig.

UITWERKING

Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Prijs: Sabaaydi-massage € 92,50.