Youngblood Mineral make-up is 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. Het zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Youngblood minerale make-up geeft u een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans. Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat . Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidteint en gewenste dekking.

Youngblood minerale make-up is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect. Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB // Is waterproof en lang houdbaar. Laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. En heel belangrijk, Youngblood minerale make-up is niet getest op dieren.

De vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics; Pauline Youngblood

Pauline’s droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen om een natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingsbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Als pluspunt bleek dat de zuivere mineralen bovendien beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acne veroorzaakten.

Feiten: in 1996 werd Pauline Youngbloods droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics. Youngblood Mineral Cosmetics kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele make-up artiest. Vanwege Youngbloods unieke producteigenschappen omvat de doelgroep zowel tieners als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten./ Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics marktleider op het gebied van luxe mineralen make-up.

Bestel de prodcuten van YoungBlood online

Wilt u de mooie verzorgingsproducten van Youngblood bestellen?

Bestel nu